Стават чудеса! Алисия и Златка Райкова станаха първи приятелки! Виж Тук:

alisia-zlatka

Преди десет години се разрази един от най- грозните скандали в шоу средите. Златка Райкова нападна Алисия от ефира на „Горещо“, като я обсипа с долни епитети, и я нарече дори „лека жена“. Плеймейтката заяви също, че Валери Божинов й изневерява с нея.

Днес обаче Алисия и Златка са първи приятелки! Двете непрекъснато излизат заедно, признава фолк певицата. А сдобряването им тръгва от фризьорския салон на коафьора Ивайло Колев, при когото ходят и двете.

Дълги години грозната атака срещу Алисия тежеше много на Златка Райкова. Моделката не веднъж се опитваше да й се извини – както лично, така и публично. Тя се разкайваше, че тогава била млада, тъкмо станала известна и се вслушала в неподходящите хора. Според градската мълва, Златка срещнала Алисия в тоалетната на известно заведение и й се извинила на четири очи. Тогава фолк дивата не казала нищо и си излязла.

alisia-zlatka-raikova

Години по- късно се оказва, че ходят при един и същи фризьор и гримьор. Двамата признават, че много се стараели плеймейтката и фолк дивата да не се засичат. Но във фризьорския салон веднъж, срещата се оказала неизбежна. Коафьорът предупредил Алисия, че в момента при него е Райкова, но фолк певицата все пак дошла. Двете се разговорили и ледовете се пропукали.

Оттогава започнали да се виждат от време на време на кафе и с времето срещите им зачестили, а отношенията станали приятелски.

Наскоро Алисия участва във видео от фризьорския салон на известния коафьор. По едно време в кадър се появи Златка Райкова. Щом се видяха, двете се прегърнаха и се разцелуваха.

Плеймейтката не веднъж е признавала, че има доста срамни моменти от миналото си, за които съжалява, а историята с фолк певицата беше един от тях. Алисия пък показа, че е над нещата и не само прости на Златка, но я допусна в близкото си обкръжение.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Стават чудеса! Алисия и Златка Райкова станаха първи приятелки! Виж Тук:"

  1. Lucas   10.11.2021 at 8:13

    I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice,
    keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later.
    Many thanks

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *