Стана брутално! Мария и Гущеров си извадиха кирливите ризи! Ето кой с кого изневерил:

mariia-gushterov-1

Грозен развой придобива развода на Мария и Християн Гущеров. С взаимни обвинения в изневеря се замерят в медиите бившите съпрузи.

През март милионерският наследник разкри, че се развеждат. После фолкаджийката призна, че били разделени още от миналото лято.

Явно в периода на неизяснени отношения, но все пак в рамките на брака им, и двамата са имали вземане- даване с трети лица.

Първо се появи информация, че Мария прекрачила брачния обет, като скочила в кревата на вип ергена Жоро Бирмата. Явно певицата го хванала в период на някоя от многото му раздели с колежката й Алисия. За аферата между Мария и Бирмата се шушука усилено през последните месеци. Говори се, че се случило м края на миналата година, когато фолк певицата за пореден път се изпокарала с Гущеров.

Бирмата кривнал с Мара Отварачката в антракта с Алисия
Бирмата кривнал с Мара Отварачката в антракта с Алисия

След като измачкали чаршафите за една нощ, Бирмата нямал желание да продължава по- нататък отношенията си с Мария. Въпреки че тя се опитала всячески да го прикотка. Накрая, станало ясно, че той не я иска и фолк звездата започнала нови опити за помирение със съпруга си.

Гущеров обаче явно също не е стоял на сухо, докато с Мария ту се събирали, ту се разделяли. Милионерският наследник се утешил за кратко с много известна бръмчалка – плеймейтката Светлана Василева. Блондинката уж била близка приятелка на фолк певицата. Но умело се възползвала от една от разделите й с Християн, за да го вкара в леглото. Светлето се надявала, че ще стане новата госпожа Гущерова, но сметките й излезли много криви.

Плеймейтката обаче се постарала всички да разберат, че е успяла да вкара в леглото си мъжа на Мария.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *