Спипаха Зорница Линдарева с любовника й! Виж кой е той:

zornitsa-lindareva-redbula

Зорница Линдарева се събра със старото си гадже Ивайло Тодоров, известен като Редбула. Двойката беше спипана от папараците на Николета да излиза от жилището на бизнесмена в „Манастирски ливади“.

За връзката им се говореше, още докато фаталната Линдарева беше във Вип Брадър. Зорница не преставаше да се хвали с поредния си богат любовник и с подаръците, с които я обсипвал. Скандалната манекенка не крие, че си пада златотърсачка и държи интимните й връзки да са само със заможни господа.

Зорница и Редбула
Зорница и Редбула

Бившият съпруг на Жени Калканджиева, Тачо, не се вписва много в тази категория. Но все пак двамата изживели много страстен, но и много кратък романс. Причината нещата между тях да не се получат била чисто финансова – Зорница търсела мъже, които да я издържат, а не такива, които да й се налага тя да издържа.

За да бъде с Тачо, Зорница дори заразяла много богат, но женен мъж. Въпреки това, тайнственият баровец полудял от ревност и ги изпортил на Жени Калканджиева. Шефката на „Визаж“ пък ги пуснала на медиите.

Ивайло Тодоров не е сред актуалните баровци, защото не си пада по светските партита. Известен е като първият дистрибутор на известна енергийна напитка у нас. В момента бизнеса му е ориентиран в друга посока. Говори се, че се занимава с недвижими имоти.

Зорница Линдарева. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *