Соня Колтуклиева размаза Ваня Червенкова

sonia-koltuklieva-3

Соня Колтуклиева изпрати Ваня Червенкова на номинации, след като я окичи с две точки, заради специалните си привилегии в къщата.

Журналистката направи безжалостна дисекция на характера на бизнесдамата. Колтуклиева обясни, че се е виждала с Червенкова покрай участията им в предишни коментарни студия на Биг и Вип брадър. Останала с много добри впечатления от характера й, също и от интелекта й.

След като попаднали в къщата на Биг брадър ол старс обаче, мнението й коренно се променило. Журналистката изтъкна, че позицията на Ваня Червенкова спрямо Евгени Минчев, развалила впечатление й отпреди къщата.

vania-chervenkova-minchev

Колтуклиева изтъкна, че въпреки че навън бизнесдамата и лордът се съдят, в къщата двамата се държат дори приятелски. Червенкова дори застана на страна на Минчев в няколко спора. А на въпрос на Соня защо се държи толкова приятелски към лорда, въпреки че го съди, Ваня й отговорни разгневено, че ще оправя споровете си с него чрез съда.

Според Соня Колтуклиева, Червенкова е силна само на думи, но на дела е слаба. Когато трябва да предприеме реални действия, не го прави, изтъква журналистката.

Колтуклиева сподели, че не е очарована и от интелигентността на бизнесдамата. На въпрос на Биг брадър коя от двете е по- интелигентна, журналистката посочи себе си. А интелекта на Ваня Червенкова оцени със 7 по десетобалната система.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *