Софкин напусна къщата! Ето кои са номинираните за изгонване:

 

vip-bradar-2016-2

Георги Софкин напусна по желание къщата на „Вип Брадър“ заради здравословен проблем. А първите номинирани за изгонване са: Лили Вучкова, Миглена Ангелова и Алек Сандър.

Двете тв водещи се оказаха трън в очите на съквартирантите основно заради специалните привилегии, които бяха договорили с Вип Брадър. Кака Лили и Миглена спят в отделна спалня, получават специална храна, заради техните диети. Лили Вучкова сподели, че има проблеми с жлъчката и трябва да се храни по определен начин, но явно никой от съквартирантите не е взел присърце проблема й.

Алек Сандър също си навлече недоволството на съквартирантите с постоянното си мрънкане и капризничене.

vip-bradar-2016-1

Имаше и няколко доста интересни номинации, които се различаваха от масовите настроения на вип участниците.

Жана Бергендорф, която имаше имунитет срещу номинации, предложи за изгонване доскорошните си приятелки Глория и Деси Цонева, след като те двете й забиха нож в гърба. Певицата беше много разстроена от грозната им лъжа и изглежда отношенията между трите вече никога няма да са същите.

Ути Бъчваров пък номинира Роро. Въпреки че мотивите му бяха по- скоро въз основа наблюдения извън къщата. Учи заяви, че Роро е много непостоянен и никога не довършва до край нещата, които е започнал. Освен това, се случвало да изненадва доста неприятно хора, които уж са му близки.

Моделката Глория Петкова беше отново неадекватна и едва- едва си направи номинациите, но въпреки нежеланието си да не посочва никого, беше мислила кои ще са хората, които да предложи за изгонване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *