Софи Маринова не е на себе си! Ето какво я сполетя:

Софи Маринова получи тежък удар от голямата си любов Гринго. Той не искал изобщо да я вижда, след като прекара цели 2 месеца в ареста и няма никаква перспектива да излезе скоро оттам.

Преди дни Гринго отпратил фолк певицата, която му дошла на свиждане. Той й бил бесен, че вместо да се опитва да го измъкне от пандиза, тя продължавала да обикаля по кръчмите и да пее. Софка подготвя също голям концерт в Арена Армеец, на който много разчита, за да се спаси от фалита.

Фолк ветеранката има тежки финансови проблеми, заради които може да остане буквално на улицата. Тя дължи крупни суми на няколко банки и цялото й имущество е ипотекирано. Единствената надежда на певицата е да се замогна покрай концерта в „Арена Армеец“.

Но покрай организацията му, нямала никакво време, за да се заеме сериозно с проблема на Гринго. Затова младият й любовник не бил на себе си от яд, че го е зарязала в ареста, за да се подготвя за голямото събитие.

Софка пък се тюхка, че в момента няма пари, за да наеме добър адвокат, който да измъкне Гринго от ареста. Все го успокоявала, че веднага щом си вземе хонорара от концерта в „Арена Армеец“, ще го извади от панделата. Но обещанията й вече изобщо не му помагали, а още повече го дразнели. Затова той решил да сложи край на връзката им.

А Гринго наистина сериозно е загазил. Той беше арестуван преди повече от 2 месеца за рекет на бизнесмен от Айтос. Опасността да получи ефективна присъда и да прекара няколко години в затвора е много голяма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *