Софи Маринова изтърва Лоренцо! Ето какви ги върши синът на певицата- СНИМКИ:

sofi-marinova-1

Софи Маринова отсега бере много ядове покрай 14- годишния си син Лоренцо. Фолк певицата тотално го е изтървала и тийнейджърът съвсем се е разпасал.

Не минава и ден без Лоренцо да си покаже магариите в социалните мрежи. Наскоро ученикът пусна клипче как изпуска гъсти кълбета дим. Калпазанинът решил да се изфука на връстниците си, че вече е мъж и пуши наргиле.

Синът на Софи постоянно кибичи по кафенетата с приятели в свободното си време. Лоренцо не изваждал наргилето от уста, а вече усилено закачал и съученичките си. Според фолк певицата, отсега се вижда, че синът й има слаб ангел.

sofi-marinova-3

А вероятно, след някоя и друга година, тази негова „слабост“ ще я дари и с внуче, както е тръгнало.

Докато фолк дивата скачаше от драма в драма в младия си любовник Гринго, синът й се е отглеждал на самотек. Нещата вече са извън контрол, тъй като той навлиза в пубертета. И тепърва ще създава много главоболия на майка си, разкриват нейни близки.

Софи Маринова обаче вече е на вълна бебета, тъй като неистово се опитва да забременее от гаджето си Гринго. Освен това, певицата прекарва повечето от свободното си време в родния град на възлюбения си – Ямбол. Двамата се стягат и за сватба, но все още не е ясно кога ще е.

Дано само да не се получи като с бившата й голяма любов – Тачо. На няколко пъти уж щяха да се женят, но накрая се разделиха. Тачо така и не я направи булка, но поне я направи баба, след като му се роди дете, тъй като Софка му се пада мащеха

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *