След резила във Вип Брадър: Явор Бахаров се Покри, дължи 80 бона Неустойка

yavor-baharov-3

Явор Бахаров се покри в чужбина, след голямата глупост, която забърка във Вип Брадър.

Актьорът се опита да изнудва продуцентите на риалити шоуто за повече пари. Бахаров беше влязъл в предаването срещу хонорар от 50 000 лева. Но след 21- я ден заяви, че иска да си тръгне със заработеното до момент.

Рекетът му обаче се провали с гръм и трясък. Актьорът беше дисквалифициран от шоуто, което означава, че няма да получи и стотинка от хонорара си.

Но не това е най- лошото. Скандалното поведение на Явор Бахаров ще му струва и неустойка от 80 000 лева, която се съдържа в договора му.

yavor-baharov-5

Дни след позорното му изгонване от къщата, актьорът замина за Лондон. Там се намира и към момента. В същото време, брат му Захари се е заел да му оправя бакиите. Най- вероятно той ще плати неустойката от 80 бона, която Явор дължи на Нова телевизия.

Кривите сметки на малкия Бахаров всъщност са започнали още от началото на годината. Тогава той отхвърля перспективно участие в сериал, който скоро ще се завърти в ефир. Явор пресметнал, че може да вземе същите пари, за много по- малко време, ако влезе в къщата на Вип Брадър. Затова предпочел риалити формата.

Но явно не му е било достатъчно. Къдравелкото се опита да измъкне още повече пари от продуцентите на Вип Брадър. Но, в крайна сметка, рекетът му се провали. А сега не само, че нищо не спечели, но и дължи огромна сума на медията. Да не говорим, че имиджът му тотално се срина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *