След побоя Сани Алекса се прибра в България – ето какво се случва с нея:

Брутално пребитата от шведското си гадже Сани Алекса се прибра в България. Щом стъпи на родна земя, певицата побърза да замине за морето.

Звездата от Х фактор пусна няколко снимки от почивката си в Созопол. Белезите по тялото й от побоя са изчезнали, но със сигурност, тепърва ще трябва да се справя с психологическата травма.

sani-aleksa-8

sani-aleksa-9

Разследването за побоя над Сани все още продължава и изглежда няма да свърши пред следващите няколко месеца. Побойникът Сами Кий Сверт се опитва максимално да бави нещата, като постоянно отправя обвинения ту срещу Александра, ту срещу семейството й. Никое от твърденията му до момента, не е подкрепено с убедителни факти.

Той не успя да докаже на полицията, че братът и бащата на певицата са го рекетирали. После пък заяви, че има запис от нощта на побоя, който щял да го оневини.Сани обаче е сигурна, че пак се опитва да размотава разследващите.

Версията на шведът за жестоките наранявания по лицето и тялото на приятелката му е , че тя се напила и паднала по стълбите на ресторант, където били поканени на сватба. Обвини я, че системно злоупотребява с алкохола и затова искал да се разделят.

sani-aleksa-1

Сани обаче твърди точно обратното – че той има проблеми със спиртните напитки и че под тяхно въздействие става агресивен. Така се случило и на сватбата – той се напил, скарали се и той започнал да я удря и рита.

Певицата е категорична, че ще съди насилника си до дупка. Още повече, че това не бил първият път, в който й посяга. Няколко месеца по- рано, той отново й посегнал. Българката се обадила в полицията, а насилникът й бил арестуван. След този случай, Александра го изоставила. Той обаче настоявал да се върне при него и се разкаял за постъпката си. Певицата му простила и отново се събрали. Но проблемите така и не престанали.

След побоя преди месец, Александра съжалява, че вместо да му дава втори шанс, трябвало веднага да му заведе дело. Съдебната битка, която започва сега, обаче се очертава много дълга и травмираща за певицата. Но тя е решила, че той път насилникът й няма да се отърве.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *