След като свали 80 кг за 7 месеца, ето как Люси Иларионов се Храни сега:

liusi-ilarionov-1

Люси Иларионов разкри как се храни, месеци след като претърпя операция за отстраняване на стомаха и успя да отслабне с рекорден брой килограми.

Режисьорът признава, че от седем месеца не е ял нито тестени храни, нито сладко.

За този период, откакто го оперираха, той е свалил цели 80 килограма! Преди да легне под ножа в турска клиника, Люси Иларионов тежал 182 килограма.

Люси с половинката си Ани Хоанг
Люси с половинката си Ани Хоанг

Режисьорът се решил на тежката интервенция, след като здравословното му състояние рязко се влошило и застрашавало живота му. Люси разкрива, че постоянно му течала кръв от носа. А кръвната му захар ударила 17, което означава, че вече е в преддиабетно състояние.

През годините режисьорът опитваше много начини, за да свали наднорменото тегло, но все не успяваше. Най- вече заради натоварения си режим на работа. След като ножа опря до кокала обаче, Люси бързо се зае да търси решение на сериозния си проблем.

Режисьорът избра най- тежката операция – по отстраняване на целия стомах, вместо по- лекия вариант с поставяне на пръстен. В месеците след операцията, стомахът е с размерите на бебешки. Затова пациентите могат да приемат само течности и пюренца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *