След голямата победа – Григор Димитров се обясни в любов на Никол Шерцингер! А тя му отвърна с уникален жест:

Григор Димитров за първи път се обясни в любов на гаджето си Никол Шерцингер. Минути след снощния си триумф в Лондон, българският тенисист благодари на най- близките си хора – родителите и … любимата си.

Спортистът заяви, че тя е невероятна жена и че й е признателен за подкрепата.
Никол Шерцингер също му отвърна с подобаващ жест. Певицата не беше в залата, за да гледа на живо половинката си, заради ангажимента си като жури в Х фактор – Великобритания.

Щом й съобщиха, че той е спечелил, поп дивата се обърна към публиката на певческото шоу и ги помоли да го аплодират много силно за голямата му победа.

Никол не се появи нито веднъж в залата по време на голямото състезание в Лондон, за да гледа мач на Григор Димитров. А отсъствието й веднага породи слухове, че двамата са се разделили.

Стана ясно обаче, че певицата била възпрепятствана заради работата си.

Григор и Никол след голямата му победа в АТР

Григор и Никол отпразнуваха заедно триумфа му в ATP и публикуваха своя снимка от нощен Лондон.

Факт е, че за първи път Григор Димитров направи публично обяснение в любов към Никол Шерцингер, с която са заедно от две години. Двамата не крият, че връзката им е много трудна, тъй като и двамата постоянно пътуват. Но пък си влизали в положение и никой не пречел на другия да си върши работа.

Миналата зима тенисистът доведе Никол за първи път в България, а гостуването й се превърна в огромно събитие, което се отразяваше дни наред във всички новинарски емисии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *