Слави Трифонов вгорчи рождения ден на Нели Петкова – всичко за драмата:

neli-petkova-slavi

Певицата Нели Петкова неистово иска да се върне в екипа на „Шоуто на Слави“. Какво е мнението обаче на бившия й шеф?

От няколко месеца Нели Петкова си е в България. Певицата се завърна първоначално за концерта на Слави и Ку- ку бенд в „Арена Армеец“. После остана и за концерта на стадион „Васил Левски“. Докато репетирала с бившите си колеги, певицата осъзнала, че иска отново да е част от тях.

Наскоро Нели посрещна рождение си ден с шумно парти в столичен клуб. Всичките й колеги от Ку- ку бенд я уважиха. Но не и най- важният човек – бившият й шеф. Слави не откликнал на поканата на Нели Петкова, което вгорчило празника й.

slavi-neli-petkova

Преди няколко години талантливата певица напусна Ку- ку бенд и „Шоуто“, за да замине за Лондон с тогавашното си гадже композитора Миро Генчев. Двамата живяха дълги години там, но тя не успя да пробие, а връзката им се разпадна.

След разочарованието в Лондон, Нели замина за Сащ. Там певицата тъкмо се беше установила и беше открила нова любов, и се завърна за юбилейният концерт в „Арена Армеец“. И така и не се завърна в Сащ. Сега Нели се надява отново да се закрепи в България, но това изглежда трудна задача, без стабилен ангажимент като работата в ежедневното шоу.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *