Слави Трифонов уволнява Цветелина Грахич

влюбени гълъбчета
влюбени гълъбчета

По всичко личи, че на Дългия му е дошло до гуша от арогантното и скандално поведение на беквокалистката му Цветелина Грахич, а да не забравяме и секс аферата й с Годжи.

Грахич е аут
Грахич е аут

От кухнята на шоуто издават, че в момента в който влюбените гълъбчета Георги Милчев и Грахич се върнат  от турнето си в САЩ на работа, ще бъдат сюрпризирани от новината, че Слави Трифонов вече не желае да работи с тръпката на дългогодишния си приятел. От предаването споделят още, че Слави вече има идея, кой глас ще замести скандалджийката Грахич от екипа му, а и нека не забравяме, че малката и гласовита Крисия също вече е част от екипа му.

Всъщност за решението на Дългия да се отърве от любовницата на Годжи са допринесли всичките му музиканти, защото никой не можел да понася сприхавия характер на Цветелина и непрекъснатите й капризи. А двумесечното отсъствие на беквокалистката явно е помогнало на Слави Трифонов да прозре колко по-спокойна и плодотворна е средата в предаването му без босненката   и той вече й  бил шута, само още тя не знае.

Цветелина Грахич и Годжи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/LMpUqeqPtHw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *