Слави Трифонов уволнил Цветелина Грахич след брутална издънка! Виж Тук:

cvetelina-grahich-7

Слави Трифонов натирил Цветелина Грахич след третия спектакъл в „Арена Армеец“.
Дългия бил категоричен, че след концерта в не иска да я вижда повече.

Причината за гнева на Слави и безапелационното му решение да изгони певицата от Босна е сериозна издънка от нейна страна. Скандалът се разразил буквално минути преди концерта в неделя.

Грахич се появила точно преди началото на шоуто, въпреки че трябвало да е в залата няколко часа преди това. Отсъствието й, както и фактът, че телефонът й бил изключен, изнервили до краен предел както Слави Трифонов, така и всички останали.

Скандалът бил жесток. А още на следващия ден името на Цветелина Грахич било премахнато от сайта на „Шоуто“ и заменено с това на Невена Цонева. Слави изобщо не коментира в ефир рокадата. По- рано през деня от предаването пуснаха кратко съобщение, че Грахич продължава със солова кариера.

cvetelina-grahich-6

Босненката пък най- нагло заяви в първото си интервю извън „Шоуто“, че може да се справи и без Слави и даже ще печели по- добре.

Не е тайна, че през последните няколко години Цветелина поемаше участия с оркестъра на гаджето си зад гърба на шефа си и „Ку- ку бенд“. Въпреки това, Трифонов продължаваше да я държи в екипа.

Това обаче далеч не е единствената издънка на босненката. С наглото си поведение Грахич на няколко пъти е вадила от релси сприхавия си шеф, като един от скандалите се разрази по време на гостуването на Цеца Величкович.

Много често босненката се е дънила и с неадекватно поведение по време на предаването, като е будила сериозни подозрения, че злоупотребява с алкохол. Но уволнението винаги й се разминаваше, тъй като Слави държеше тя да бъде част от Ку- ку бенд.

До неделя. Когато толерантността му към артистичната натура на Грахич се изпари, след като за малко не провали концерта в препълнената „Арена Армеец“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *