Слави Трифонов спал пред вратата на една от жените във „Вип Брадър“! Вижте коя е тя:

slavi-trifonov-6

Една от жените в тазгодишния „Вип Брадър“ буквално подлудила Слави Трифонов от любов. Навремето шоуменът бил толкова влюбен в нея, че дори… спал на изтривалката пред вратата й!

Едва ли обаче можете да си представите коя от дамите в къщата го е подредила така!

Не е нито Мария, нито някоя от по- засуканите хубавици, а… писателката Ваня Щерева. Тя била гадже със Слави Трифонов през 90- те, когато той вече бил доста популярен с участието си в студентската програма Ку- ку.

Щерева пък била никому неизвестна студентка във ВИТИЗ (сега НАТФИЗ). В онези времена със Слави често се оказвали в една и съща компания. Имали общи приятели и много пъти осъмвали заедно на поредния студентски купон в общежитията.

Дългия бил хвърлил око на Ваня Щерева, но тя изобщо не го отразявала. Веднъж обаче му се отворила възможност да я изпрати до квартирата й. Той бил решен на всичко да не си остане само с изпращането, ами и да прекара нощта с нея.

vania-shtereva

Щерева обаче се правила, че не разбира намеците. И щом стигнала до квартирата, най- безцеремонно си влязла, а изпращачът оставила пред входната врата.

Трифонов нямал намерение да се отказва. Той се наместил на изтривалката пред вратата й. Докато си нагласял мръсното чердже, Ваня чула шумоленето и отворила да види какво се случва. Като видяла Слави сгънат на кравай пред вратата, решила да не го оставя там, а да го покани.

Така и не го пуснала в леглото си във въпросната нощ, но пък му оставила да се разполага на … килима.

Самоотвержената му постъпка на влюбен Ромео все пак постигнала целта си. Ваня Щерева останала впечатлена от настойчивостта му и не след дълга двамата станали гаджета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *