Слави Трифонов щурмува отново политиката

slavi-trifonov

Слави Трифонов направи сериозна заявка за влизане в политиката в едно от последните си предавания преди да излезе в почивка. Водещият обяви, че инициира собствен референдум за радикални промени в изборната система.

Сценаристите на Трифонов не веднъж са обсъждали тези идеи в предаването и са ги представяли пред зрителите. След провала на президентския референдум обаче, водещият явно е решил да поеме инициативата. Слави заяви, че вече има сформирани щаба в няколко български града, които ще събират подписи.

slavi-trifonov-1

Трифонов и екипът му подкрепят идеите за въвеждане на електронно гласуване, мажоритарен вот, намаляване броя на депутатите, намаляване на партийните субсидии, за пряк избор от гражданите на магистратите и полицейските началници и пр.

Започнаха да циркулират дори слухове, че Слави ще се кандидатира и за президент. От години се говори за влизане на Трифонов в политиката, но той така и не е заставал директно с името си. Последният му опит беше през 2011 г., когато подкрепи Меглена Кунева за президент. След което дълбоко съжали.

В момента Слави и шоуто му определено са на гребена на вълната, след успехите им на Детската Евровизия, концерта в „Арена Армеец“, както и предстоящият грандиозен спектакъл на стадион „Васил Левски“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *