Слави Трифонов подаде ръка на Лили Иванова: Лили, прости ми!

Случва се безпрецедентно в историята на родния шоубизнес! Заклетите врагове Слави Трифонов и Лили Иванова, които враждуват вече близо 20 години, са на път да преглътнат лошите чувства един към друг и да се помирят. Дългия пръв е подал ръка, като лично е телефонирал на естрадната легенда по празниците.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Новината стигна до журналисти чрез хора от най-близкото обкръжение на Лили Иванова. Изумена, певицата сама разказала на приятелите си за невероятното обаждане навръх Коледа. По нейните думи, Трифонов й се обадил в късния следобед в празничния ден.

Естрадната прима останала безмълвна, когато чула гласа му, и понечила да затвори телефона. Слави обаче помолил за минута внимание и започнал с извинения към нея.

Лили Иванова
Лили Иванова

„Отлагам този разговор повече от 10 години. Дължа ти едно голямо извинение за това, че си се почувствала засегната от груби шеги и подмятания в моето шоу. Държа дати кажа, че невероятно много те ценя като професионалист и винаги съм се възхищавал на таланта ти“, започнал Трифонов, а Лили слушала, невярваща на ушите си.

Слави отсякъл, че не е написал нито една дума срещу певицата – всичко било измислено от сценаристите му но поел вината, че като продуцент и водещ на шоуто е произнесъл доста хули по адрес на иконата на родната забавна музика. Той съжалявал, че не се е възпротивил яростно по-рано срещу скечовете, осмиващи легендата. Посочил, че от няколко месеца е забранил категорично майтапи по адрес на Лили и дори забранил на Виктор Калев да я имитира, въпреки че това носи добър рейтинг.

„С годините осъзнах, че не това е най-важното. Ти наистина си достоен за уважение и преклонение човек и много страдам, че съм те наранявал, макар и без да искам. Кажи ми, прощаваш ли ми?“, попитал Слави.

Шашардисаната Лили се постарала да запази самообладание и приела, макар и с половин уста, извиненията на Трифонов. „Няма аз да те съдя – Господ ще съди всички ни.

Съдбата сама наказва тези, които несправедливо ме хулят и клеветят“, казала изпълнителката на „Детелини“.

На финала на краткия коледен разговор Слави помолил Лили да си запише телефона му и я попитал има ли нещо против да обядват. Той щял да й звънне в първите дни на новата година, за да отправи конкретно предложение за среща. Иванова любезно благодарила и казала, че няма нужда се прибързва и на този етап е достатъчно, че въобще са провели разговор.

„Абе по Коледа наистина стават чудеса, бе! Кой да предположи, че Трифонов ще ми се обади лично, за да се извинява?“, коментирала поп иконата.

Преди десетина години, в интервю за „Всяка неделя“, тя определи цена на помирението си със Слави – 100 000 долара, за да дава интервю редом с него. Естествено, офертата бе отхвърлена от Дългия и водещия Кеворк Кеворкян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/dVJPJK5EmI8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *