Слави Трифонов изригна срещу Дивна заради катастрофата: Мястото й е в затвора! Вижте какво още каза тв водещият:

Слави Трифонов, който навремето откри талантливата певица Дивна, я сравни със земята! Шоуменът заяви, че мястото на младата изпълнителка, е в затвора! Причината за острите му думи е  тежката катастрофа, която Дивна предизвика преди две седмици. Спътничката й, известната моделка Кристин Илиева, в момента се бори за живота си.

В статуса си във фейсбук, Слави Трифонов разкрива детайли за тежкото произшествие, които досега не бяха излизали в медиите. Тв водещият казва, че Дивна карала с превишена скорост – 120 км/ч, при ограничение от … 60 км/ч. Поради тази причина, певицата загубила контрол над автомобила си при изпреварване. Колата се ударила в мантинелата на пътя. Дивна е без наранявания, но спътничката й в много тежко състояние.

Слави е категоричен, че Дивна заслужава да отиде в затвора за две години, както е по закон, заради тежкото нарушение, което е извършила.

Моделката Кристин Илиев, която се бори за живота си след катастрофата, нашумя преди няколко години покрай връзката си с рапъра Кристо. Двамата се разделиха миналата година, защото красавицата решила да развива кариерата си в чужбина.

Звездата на талантливата певица изгря, когато тя беше едва на 12 години, в шоуто „Пей с мен“, продуцирано от Слави Трифонов. Дивна спечели певческата надпревара, а след това, когато навърши 16 години, излезе тоталния й хит „Ти не можеш да ме спреш“ – дует с Миро от „Каризма“ и Криско.

После Дивна стана част от продуцентската компания на Владимир Ампов- Графа, но след две години, реши, че е по- добре да напусне и да се самопродуцира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *