Слави насмете Цветелина Грахич! Обрече я на мизерия!

cvetelina-grahich-7

Слави Трифонов си го върна на Цветелина Грахич заради самонадеяното й отношение, след като напусна екипа му.

Босненката се изцепи, че щяло да й бъде по- добре като солов изпълнител и щяла да печели повече. Даже се изфука, че имала много покани за участия вече. Тя си правела сметката, че ще може да изпълнява по заведенията хитовете си, направени заедно с „Ку- ку бенд“, и така ще има с какво да забавлява публиката.

Но Слави бързо попарил мераците й, че ще може да продължи да вади пари с песните, които той е продуцирал. В телефонен разговор на висок глас, Дългия й заявил да си направи нейни парчета, с които да ходи по участия и да не си и помисля, че ще изпълнява нещо от репертоара си с Ку- ку бенд.

cvetelina-grahich-5

Певицата в момента подготвя първа песен като солов изпълнител, но тя няма да е достатъчна, за да запълни самостоятелна програма. Вероятно тя най- вече ще разчита на ангажиментите с оркестъра на гаджето си Кристиян Шаламанов. Грахич често заработваше с тях зад гърба на Слави Трифонов, докато още беше част от екипа му. Но вече няма да печели големите хонорари, които прибираше за участия, като част от Ку- ку бенд.

Цветелина Грахич призна, че напуснала „Шоуто“, без изобщо да уведомява Слави Трифонов. Тя разговаряла само с Евгени Димитров, който е отговаря да всичко, свързано с бенда. Колегите й също нямали представа, че ще се маха. Дори Годжи, който й бил най- близкия, научил за напускането й впоследствие.

Босненката опроверга слуховете, че ще подписва с „Пайнер“, тъй като искала да се самопродуцира. Явно с гаджето й Кристиян ще се опитат да направят нещо общо, така че всичко, което печелят, да си остава за тях. Двамата имат намерение да се оженят и вече мислят за общия семеен бюджет.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *