Слави изгони Беновска от „България търси талант“, сменя я Деси Добрева

benovska

Изненадващо Илиана Беновска беше сменена в журито на „България търси талант“ с певицата Деси Добрева. Решението за промяната е лично на продуцента Слави Трифонов.

С напредването на шоуто, скандалите в журито доста зачестиха, а в епицентъра обикновено се оказваше Илиана Беновска. Най- тежки обаче бяха разправиите между журналистката и Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов и заяви в прав текст, че няма място в „България търси талант“. А Беновска й отвърна в същия стил.

desi-dobreva-1

Всъщност, цялото жури в „България търси талант“ е за смяна. Още от началото беше странен изборът на Беновска, която е политически журналист, в подобен тип предаване. Странно беше, че нямаше нито един певец, при положение, че в шоуто се явяват много изпълнители.

Дарина Павлова също беше доста неудачен избор, защото тя няма никаква връзка с родния шоубизнес, а и е с доста спорна репутация. Както е известно обаче, мадам Мулти е много близка приятелка със Слави Трифонов.

Иво Сиромахов също беше доста нелеп. Сценаристът е доста експлоатиран като образ и не е интересен за публиката. Ники Илиев поне е режисьор и актьор, но той път е доста беззъб образ, така че отново попадението не беше в целта.

Деси Добрева. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/4FKAttsuXmU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *