Слави бесен на Мартина – ето защо:

martina-slavi

Слави Трифонов побесня заради постъпката на любимата си  Мартина. Отношенията им напоследък са доста обтегнати и непредсказуеми. Връзката им продължава цели 4 години, и то без никакъв проблем до този момент. Преди няколко дни обаче,  Слави разбрал, че Мартина го е лъгала много жестоко и това го изкарало извън контрол.

Всички знаят, че шоумена не се показва никъде без охрана заради опасностите, които крие нашата родина. Същото посъветвал и любимата си да прави. Тя обаче му се възпротивила  и излязла съвсем самичка по моловете. Това предизвикало гнева и ревността му  и се превърнало в причина за раздор.

slavi-martina

Близки на Трифонов споделят, че той е много грижовен и сериозен мъж, който прави всичко възможно да защити любимите си хора от възможни опасности. На половинката му обаче не й  се понравило да бъде придружавана от бодигардове и решила да излъже.

Мартина  казала на своя любим, че ще си почива вкъщи и докато той работел, тя излязла сама на разходка. Дали обаче само това е причината тя да го лъже, или има и нещо друго, все още никой не може да даде ясен отговор. След като разбрал какво е станало,  Дългия избухнал, недоумявайки защо Мартина не го е послушала.

Слави Трифонов. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/BpkuD-IxrH4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *