Славена Вътова бременна от топ измамника Юлиян Цолов

Славена Вътова призна, че очаква първото си дете. Мис България 2006 има интимна връзка с българският топ измамник от Уолстрийт Юлиян Цолов.

slavena-vatova

25- годишната манекенка се сгоди за мултимилионера преди половин година. От известно време се носеха слухове за бременността на красавицата, но най- накрая тя реши да признае, тъй като скоро ще започне да й личи. Манекенката разкри, че бебето е планирано и двамата с Юлиян го чакат с голямо нетърпение.

Цолов не случайно е наричан българският вълк от Уолстрийт. 46- годишният българин успява да открадне чрез финансови машинации 1 млрд. долара от „Креди Сюис Секюритис“, където работи като брокер.

Не след дълго попада в обсега на разследващите органи. Цолов се опитва да се покрие в България, но от САЩ го приканват да се върне, за да не го пускат за издирване. Цолов го прави, а още при стъпването му на американска земя е арестуван.

Ареста на Юлиян Цолов
Ареста на Юлиян Цолов

В навечерието на процеса срещу него за финансови измами, Цолов решава да избяга от САЩ. След няколко месеца е арестуван в Испания. Седмица по- късно вече е осъден на 4 години затвор. Това е по- малко наказание от очакваното. За да лежи по- малко, Цолов решава да сътрудници на ФБР, като им разкрие как е успял да открадне 1 млрд. долара.

През 2013 излиза от затвора и се прибира в България. Останали са му няколко милиона долара, които след споразумението с ФБР, може да получи.

Юлиян Цолов вече няма право да работи като брокер. Инвестира част от парите си в бизнес в България.

Славена Вътова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/QYdGX_HV6_4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *