Скръбна вест! Слави Трифонов загуби баща си!

Тежка лична драма застигна Слави Трифонов и семейството му. Тв водещият е загубил баща си Тодор Трифонов.

Скръбната вест беше потвърдена от кмета на село Тодорово, в което живее семейството на Слави.

Погребението на Трифонов- старши се е състояло днес на обяд, разкриха хора от селото.

Това е тежък удар за тв водещият, който е изключително привързан към семейството си. Най- вероятно той ще се оттегли временно от „Шоуто“, за да е с тях в този тежък момент.

Слави винаги е казвал, че най- добрият му приятел е сестра му Петя. А нейният син – Теодор, му е като родно дете. Тв водещият се погрижи да осигури перфектно образование в чужбина за 21- годишният си племенник . И се говори, че именно Теодор ще наследи един ден цялата империя на известния си чичо. Богатството на плешивия шоумен се оценява на 100 млн. лева, коментират в шоу средите.

Образованието на младия мъж е икономическо и затова Слави вече му е поверил да върти част от бизнеса му. На всичко отгоре, Теодор сякаш е одрал кожата на чичо си и изглежда като негово копие на младини.

Засега личният живот на Слави Трифонов е в застой и от години той не е имал сериозна приятелка. Последната му значима връзка беше с танцьорката Мартина Огнянова. Но те се разделиха преди две години. Тя бързо го замени с боксьора Коко Колев и вече има две деца от него. Говори се, че двамата започнали отношенията си, докато Мартина още се водела гадже на Слави. Накрая обаче той разкрил измяната й. Но оттогава не искал да допуска друга жена в живота си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *