Скандално! Фотографът на „Мис България“ разкри грозната схема за избора на победителката:

Фотографът се оказа виновен за резила на тазгодишния конкурс „Миc Бългaрия“, както и за лошия профил на победителката Тамaра Георгиева. Поне така твърди организаторката на скандалното мероприятия Иринa Пaпазова.

Прясно коронованата „Миc“- ка също скочи срещу начина, по който била заснета на конкурса. Фотографът я снимал само от страната на лошия й профил.

Но ето, че главният виновник за чутовния резил на „Миc Бългaрия“ 2017 – Георги Божиков, също проговори. А това, което разкри, е повече от скандално.

Фотографът съжали, че не е заснел протоколите от гласуването на журито. Той видял, че абсолютно всички са посочили за победителка претендентката от Бургас.

Но явно титлата е била спазарена. Фаворитката на журито – Йовита Георгиева от Бургас, остана на второ място.

Прецаканата Йовита от Бургас

Скандалът обаче не закъсня и минути след края на конкурса социалните мрежи започнаха да врят и кипят от негодувание срещу съмнителния избор на победителката. Из мрежата плъзнаха плашещи снимки на коронованата „Миc Бългaрия“.

Тя пък се защити с безумната теза, че имала грозен профил и фотографът нарочно я снимал само от тази й страна. Шефката на конкурса пък също заяви, че снимките за ужасни и дори се изцепи, че фотографът нарочно ги обработил.

Изборът на Тaмара за „Миc Бългaрия“ обаче не е никак случаен и се дължи на дебелите връзки на гаджето й. Бъдещата свекърва на пишман победителката Тамара – Кaтя Рoуз, й е осигурила жадуваната корона, говори се по- усилено в шоусредите.

Тамара с гаджето си Стивън Роуз

Самата тя има крупен брой титли от конкурси за красота, сред които и „Мисис България“ за 2011 г. Така че, най- вероятно организаторката Ирина Папазова не й е непозната. Кaтя Рoуз също е в модния бизнес и притежава собствена марка дрехи. А парите й идват от съпруга Стивън Роуз, който е в управата на „Дънди Прешъс Метълс“. Синът им Стивън е на 21 години и е гаджето на скандалната Тaмара Георгиева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *