Скандално! Ето за колко се продава Ася Капчикова :

asia-kapchikova-8

Войната между бившите гаджета Криско и Ася Капчикова се разгоря жестоко.

Плеймейтката си го изпроси с твърденията, че рапърът си лягал и с мъже. После пък се оплака, че преди време някой откраднал фейсбук профила й и сега изфабрикувал чат, в който неизвестен мъж си я поръчва за една нощ. Блондинката тънко намекна, че зад удара стои бившият й Криско.

Запознати с отношенията на бившата двойка разкриват, че рапърът зарязал плеймейтката, защото от много места го предупредили, че тя заработвала като компаньонка.

Капчикова упражнявала занаята от близо 4 години. Преди да стане известна, тарифата й била 500 лева на вечер, а клиентите – основно мутри от люлинския ъндърграунд, издават запознати с миналото на Ася. Моделката обаче успяла да стигне по- нависоко и да стане метреса на известния квартален гангстер с прякор Гулията. Той й осигурил и победата в „Мис Плеймейт“, като броил съответната сума.

asia-kapchikova-krisko

Междувременно, Ася успяла да завърти главата на Криско. Двамата се започнали покрай негов клип, в който тя танцувала. Отношенията им обаче, издържали едва няколко месеца. Самата Ася призна, че не били сериозни, защото се виждали рядко.

Рапърът побързал да я зареже, щом го просветили за двойствения живот на половинката му. За капак, тя продължавала да упражнява доходоносния си занаят, въпреки че се виждали. Освен официалната връзка с Криско, плеймейтката си имала отбран контингент от богати клиенти, които обслужвала. Но вече цената била доста по- висока след титлата в конкурса– 2 бона твърдо на вечер. Плеймейтката имала и две бизнес- партньорки– Велислава и Нора, с които си менкали постоянно клиентите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *