Скандално! Бг радио прецакаха грозно Гери- Никол заради Саня Армутлиева!

geri-nikol-5

Грозни интриги между продуценти и изпълнители помрачиха раздаването на наградите на Бг радио, като дори задминаха скандалите от церемонията на „Пайнер“.

Голямата губеща на вечерта се оказа младата поп сензация Гери- Никол. Тийнейджърката не получи нито една награда, въпреки че се очакваше да обере всички статуетки, за които се състезава.

Вместо нея, връстницата й и колежка от Х фактор Михаела Маринова се оказа най- награждаваната певица. Изпълнителката на „Стъпка напред“ си тръгна с четири статуетки.

Абсолютният хит на Гери- Никол и Криско „Ела и си вземи“ не получи дори наградата за песен на годината. Вместо това, статуетката отиде при Михаела Маринова за „Стъпка напред“. Един поглед в ютюб колко гледания има всеки от клиповете е напълно достатъчен да покаже коя песен е била по- известна.

mihaela-marinova-1
Михаела Маринова е новата любимка на Саня Армутлиева

Михаела грабна и наградата за дебют, където също се очакваше Гери- Никол да спечели безапелационно.

Дори скъпите видеоклипове на варненката не бяха оценени. И в тази категория наградата грабна Михаела Маринова със „Стъпка напред“.

Не е тайна, че за наградите на Бг радио се състезават основно двама продуценти – Графа и Саня Армутлиева. Протежето на Графа, Михаела Филева, спечели наградата за певица на годината. А новата любимка на Саня, Михаела Маринова, безпроблемно обра статуетките, благодарение на крилото на продуцентката си.

Гери- Никол пък се отказа от услугите на продуцента си Криско и реши сама да се издава. Е, това й донесе много успехи и финансови постъпления, но едва ли скоро ще помирише награда на Бг радио.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *