Скандалната „Мис България“ крие фамилията си! Ето защо се срамува от нея:

Скандалите около новата „Мис България“ сякаш нямат край. Оказа се, че спорната победителка в конкурса крие фамилията си. Георгиева се всъщност е бащиното й име. А фамилното е Кочорапова.

Но не само името й било комплекс. Тамара едва дочакала да навърши пълнолетие, за да си напълни деколтето със силикон, разкриват от обкръжението й.

Новата „Мис България“ разкри, че е останала сирак още като дете. Баща й починал. Отгледали я майка й и баба й, които се занимават с ръчно производство произведения от стъкло. Тамара завършила Италианския лицей. После Художествената академия с „Дизайн на стъкло“.

Стандартът на живот на Тамара скочил в небесата, след като се запознала с гаджето си Стивън Роуз. 21- годишният млад мъж е син на един от шефовете на „Дънди прешъс“. Майка му Катя Роуз е в модния бранш, към който има амбиции и бъдещата й снаха Тамара.

Катя Роуз с бъдещата си снаха Тамара

Двете са изключително близки. Катя много обича Тамара и дори й е поверила един от модните му бутици. Свекървата на пишман миската също има много отличия за красота в биографията си.

„Мис България“ обаче не е единствената спорна титла на Тамара Георгиева Кочорапова. Тя се похвали, че е печелила „Мис София“ преди няколко месеца, но организаторите на конкурса отрекоха това със съобщение до медиите.

Така или иначе, Тамара няма да се отказва от короната си на „Мис България“ и е решена да я носи до следващата година, колкото и да й тежи. Тя няма да ни представи и на нито един международен конкурс.

Жени Калканджиева пък я посъветва да наблегне много на благотворителността, за да успее да се спаси по някакъв начин. Но модната шефка е категорична, че короната няма да направи щастлива носителката й.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандалната „Мис България“ крие фамилията си! Ето защо се срамува от нея:"

  1. olympus slot   26.06.2023 at 9:45

    Quality content is the key to invite the visitors to pay a quick visit the website,
    that’s what this website is providing.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *