Скандална снимка! Кой бърка в гащите на певицата Михаела Маринова – Виж Тук:

mihaela-marinova

Скандална снимка на младата певица Михаела Маринова взриви социалните мрежи. Звездата от Х фактор пусна кадър, на който се вижда как нечия ръка се е пъхнала в гащите й!

Тъй като не става ясно дали ръката е мъжка или женска, единият вариант е самата певица да си е бръкнала там. Може би Михаела е искала да възбуди гаджето си Иво Добрев със закачливата снимка. Но защо я е направила достояния на абсолютно всички, не е ясно.

Вторият вариант е ръката да е на приятелят й Иво, а изпълнителката да е заснела интимния момент. Остава обаче отново въпросът защо е решила да го публикува в профила си в социалните мрежи. Освен ако не е искала така да си направи реклама и да си вдигне акциите.

mihaela-marinova-ivo-1

Много от феновете на Михаела я разкритикуваха, че показва подобни скандални снимки в социалните мрежи. В същото време, младата певица твърди, че е по- различна от конкурентките си Гери- Никол и Дара, и не иска да залага на провокациите като тях. Маринова минава за скромно и сериозно момиче. Но може би е преценила, че с консервативен имидж трудно ще се задържи на сцената.

Наскоро Михаела спечели формата за имитации „Като две капки вода“, което не е ясно дали ще й донесе някакви дивиденти за кариерата. Причината е, че над победата й тегнат сериозни подозрения, че е била уговорена между продуцента на шоуто Маги Халваджиян и нейната шефка Саня Армутлиева. Трудно е да се обясни как младата певица, която не е особено популярна сред възрастната аудитория, успя да победи всенародната любимка Деси Слава, която се представи блестящо на финала с една от най- обичаните народни песни.

Вероятно победата на Михаела е целяла да покаже колко добре се пласират звездите от Х фактор, тъй като вече тече усилена подготовка за новия сезон през есента. А негов продуцент отново е… Маги Халваджиян. В журито пък със сигурност ще видим и Саня.

Иначе, Михаела Маринова е безкрайно талантлива, но може би е осъзнала, че талантът в България не означава нищо, ако не е подплатен със скандали.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *