Скандален милионерски наследник ухажва Емануела

emanuela-8

Фолк дивата призна, че с бащата на второто й дете Димитър Динев, са разделени окончателно. Емануела обаче загатна, че вече има нов мъж в живота й, който проявява настойчив интерес към нея.

Кандидатът за сърцето на певицата е отново милионерски наследник. Това е известният столичен плейбой Младен Самуилов, чийто баща е Георги Самуилов, крупен търговец на петрол и собственик на „Инса ойл“.

Младият милионер е сред най- желаните ергени, а не една и две известни красавици вече са минали през леглото му.

Видният плейбой обаче има тъмно петно в биографията. През 2012 г. Младен Самуилов поръчва побоя над полицая Цветан Младенов, който се забавлявал в близост до него в столичния клуб „Текила“. Двамата имали пререкание.

Младен Самуилов
Младен Самуилов

Когато полицая излязъл навън, за да си ходи, бил нападнат от охранителите на милионерския наследник. Малко след жестокия побой, Цветан Младенов почина. А за поръчителя Младен Самуилов беше скрит и не понесе никакво наказание.

Това е най- тежката издънка на наследника на петролната компания „Инса“. Но далеч не е единствената. Милионерът често е в епицентъра на сбивания по дискотеките.

Емануела се оплака, че Димитър Динев редовно я шамаросвал, защото не можем да си сдържа нервите. Но новата й тръпка явно има същия проблем.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *