Скандалът на годината! БTВ отново СПРЯ „Шoуто на Слaви“! Този път заради журналиста Вaсил Ивaнов! Eто какво се случи:

БТВ отново наложи цензура върху „Шоуто на Слави“ като го спря за втори път!

Сега причината се оказа интервю с журналиста Васил Иванов, който вчера напусна с грандиозен скандал Нова тв. В участието си при Слави Трифонов, той е разкрил изключително шокиращи схеми за корупция и цензура в медията, като е подкрепил думите си с доказателства – документи и записи.

Интервюто с Васил Иванов обаче снощи не беше излъчено. Както и цялото предаване на Слави Трифонов. Вместо него, беше излъчено повторение от кастингите за избор на сценична партньорка на господин Андреев.

Тв водещият реагира светкавично и написа отворено писмо до медиите, в което разкри защо предаването му отново е свалено от ефир. Още щом разбрали, че Васил Иванов ще гостува в предаването, от ръководството на БТВ се обадили на Трифонов и му заявили, че не трябва да интервюира разследващия журналист.

Отвореното писмо на Слави Трифонов
Отвореното писмо на Слави Трифонов

Слави обаче решил да не се съобрази с изискването им и все пак провел разговора с Васил Иванов. Бившият вече кадър на Нова тв направил сензационни разкрития за порочните практики в медията, включително корупция и налагане на цензура. А думите си подкрепил със записи.

След като ръководството на БТВ разбрали, че интервюто с Васил Иванов се е провело, отново се свързали със Слави Трифонов и му наредили да го изреже от епизода на „Шоуто“. Водещият отново отказал да го направи. Затова, БТВ решили отново да спрат цялото предаване!

vasil-ivanov
Коментарът на Васил Иванов за спирането на „Шоуто на Слави“

От телевизията също излязоха с открито писмо, в което обясниха, че снощния епизод на „Шоуто на Слави“ не отговарял на тяхната редакционна политика.

Екипът на предаването заяви, че днес от 14 часа ще дадат отново пресконференция, заедно с Васил Иванов, за да разкрият още детайли около огромния скандал.

Преди по- малко от месец БТВ  наложи за първи път безпрецедентна цензура на предаването Слави Трифонов, за да не бъде излъчено изявлението му повод референдума, в което той се закани на политиците. От медията тогава обясниха, че водещият нарушавала баланса на гледните точки и представял информацията едностранчиво.

Пресконференцията на Слави и екипа му след първото спиране на „Шоуто“ заради референдума:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *