Скандал! Галена завлече с крупна сума топ дизайнерка! Виж Тук:

galena-kolelo-2
Галена с колелото, за което не си платила

Галена винаги е парадирала с финансовите си възможности, които с лека ръка пръска за визия и скъпарски клипове. Известната родна дизайнерка на бижута Паолина Крушкина обаче разкри потресаваща история как фолк дивата я е завлякла с… пари.

Става въпрос за колелото с камъни „Сваровски“ от последния видеоклип на Галена към песента „The Boss“.

Режисьорът на видеото – Башмоушън отишъл в работилницата на Паолина Крушкина, за да й даде поръчката. Занесъл й старо колело и й дал 3 дни, за да го покрие абсолютно цялото с камъни „Сваровски“. Дизайнерката разказва, че заради краткия срок за изработка, почти не спала. Всичко трябвало да се направи на ръка.

Дизайнерката Паолина Крушкина купила камъни за 3 бона за колелото на Галена
Дизайнерката Паолина Крушкина купила камъни за 3 бона за колелото на Галена

Крушкина не предполагала, че звезда като Галена няма да й заплати трудна и затова не подписали договор. Но след като предала готовото колело, от екипа на фолк дивата спрели да й вдигат телефона.

С режисьора се разбрали, че ще вземе пари само за камъните, които стрували 3000 лева. В замяна на това, Галена трябвало да рекламира в профилите си в социалните мрежи, че колелото е изработено от Крушкина. Като предплата, дизайнерката получила само 1000 лева. Но за да купи камъните, трябвало да се бръкне от собствения си джоб с 2000 лева.

Така и не си получила парите за произведението. Затова Крушкина помолила Галена поне да й го върне, щом няма да го плаща. Фолк певицата обаче отказала. Вече месеци наред Галена често се появява на участия в въпросното колело като атракция в програмата си. А известната дизайнерка, който прави бижута за целия роден хайлайф, си останала увътрена с доста крупна сума.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *