Скандал! Джина Стоева и Алисия се бият за Тони Стораро

djina-stoeva

Жесток скандал тресе фолк гилдията, а ябълката на раздора се оказа… Тони Стораро. Джина Стоева заяви, че напуска издателите си от Ара, след като са откраднали неин дует с певеца и са го дали на звездата на фирмата – Алисия.

Преди дни Стоева разтресе гилдията с обвиненията си, че е била окрадена от бившата половинка на Ники Михайлов. Джина дълго време настоявала пред продуцентите си, че иска дует с Тони Стораро. Така и не го получила, а песента била дадена на колежката й Алисия. Джина Стоева дори заяви, че напуска Ара.

alisiya-toni-storaro

Алисия, която по принцип избягва скандалите, излезе след няколко часа със специално изявление по пиперливия въпрос. Певицата заяви, че песента „Не давам да си чужда“, предвидена за дует с Тони Стораро, била поръчана от нея на композитор преди доста време. Междувременно излезли още няколко дуета на певеца с нейни колежки – Преслава, Ваня, на които Джина не реагирала. Клипът към песента пък бил изтрит по неясни причини от сайтовете за видео споделяне.

Продуцентите от Ара мюзик трябваше да се намесят в спора между звездите си, като заявиха, че песента на Алисия няма нищо общо с тази, която се готви за Джина Стоева. Така че вероятно и двете ще имат дует с Тони Стораро. Издателите заявиха още, че Джина все още се води техен изпълнител и не е разтрогнала договора си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *