Скандал! Деси Цонева принуждавала Баща си да Издържа дъртия й Любовник!

desi-tsoneva-4

Деси Цонева върти любов в мъж, който семейството й изобщо не харесва. А покойния й баща Митко Цонев редовно имал скандали с щерка си заради избраника й.

Гаджето на Деси е доста по- възрастен от нея, минава 40- те. Но най- притеснителното било, че семейството й стигнало до извода, че той само я използва заради парите и контактите им.

Любовникът на Деси увиснал като камък на шията й и постоянно й искал пари. Самата тя обаче нямало откъде да ги вземе, тъй като работи от дъжд на вятър, а ги искала от баща си Димитър Цонев. Тв журналистът се усетил скоро, че кандидат- зетят само използва семейството им.

desi-tsoneva-mitko

Цонев се опитал на няколко пъти за разговаря с дъщеря си, но тя категорично отказвала да го изслуша. Това била и една от честите причини за скандалите между тв водещият и непокорната му наследница.

Говори се, че при една от последните им караници, Деси искала 30 000 лева от баща си за любовника си. Митко Цонев категорично й отказал.

Деси Цонева явно вече е стигнала до изводите на баща си, но уви, него вече го няма. Пред съквартирантите тя сподели, че след като излезе, ще се раздели с него. Деси призна, че дори му плаща наема на жилището.

Постоянните скандали между Димитър Цонев и дъщеря му в месеците преди фаталния инсулт, вдигнали трайно кръвното на тв легендата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *