Синът на Иво Карамански разкри какво е Наследството от покойния му баща! Виж Тук:

ivo-karamanski-sin-2

Иво Карамански – младши даде първото си интервю! Момчето разкри какво всъщност е наследството, което получил от покойния си знаменит баща.

„Един златен часовник“, заяви Иво- младши. „Това е всичко, което ми е останало от баща ми“, призна момчето. Синът на Карамански и Нели Атанасова заяви, че слуховете за наследство от 24 милиона лева, са пълна измислица.

Иво- младши разказа, че няма спомени от баща си, защото е бил много малък, когато той е бил убит. Но от майка си знае истината за това какъв човек е бил в действителност.

ivo-karamanski-sin-4

Карамански- младши призна, че е много щастлив с втория си баща – актьора Александър Сано. Според него, бащинството му идва отвътре и много му се отдава. Признава, че Сано често слиза на неговото ниво.

Иво признава, че се надява догодина да бъде приет да следва в САЩ. Засега учи в България. Признава, че не е добър ученик – дипломата му е 4,50. Обича музиката и да спорта. Запален е по тениса и тренира от дете.

Майка му Нели Атанасова коментира, че от малък е много енергичен и до ден днешен се стреми да е в центъра на вниманието.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *