Синът на Десислава разкри пола на бебето й! Виж Тук:

desi-slava-sin-1

Десислава вече е в напреднала бременност, но не желае да коментира деликатното си състояние. Синът й Майки обаче издаде най- голямата й тайна – какъв пол е бебето, което певицата очаква.

В чат тийнейджърът бил попитан дали очаква сестричка, но той отговорил, че ще има брат.

Фолк дивата вече е в петия месец. Тя приключва с изявите на живо в края на август, тъй като вече й е трудно да работи. Певицата качи доста килограми, а тежестта им не й позволява да си стои на краката за повече време. През по- голямата част от изявите си на живо тя е седнала, тъй като бързо се изморява.

Лекарите посъветвали Десислава да не се натоварва повече, а да си почива у дома, докато дойде време да ражда. Певицата искаше да усвои максимален брой участия, за да събере пари за периода, в който няма да има възможност да работи.

А интересът към нея беше огромен, след като се разбра, че е бременна. Дори в най- големите жеги през лятото, Десислава обикаляше из страната, че дори и в чужбина. Бащата на бебето, боксьорът Благой Найденов, я придружава навсякъде, за да й помага.

desi-slava-bremenna-7

Фолк певицата от години мечтаеше да има още едно дете. Дори в един момент мислеше да си осинови. 20- годишният й приятел обаче също се оказа мераклия за бебе. Двамата признаха в началото на годината, че сериозно мислят по въпроса. Но се оказа, че не само са мислели, ами направо са действали.

Десислава обаче отказва всякакви коментари за състоянието си, тъй като се притеснява, че има доста недоброжелатели. Певицата се тресе от суеверия и предпочита да избягва вниманието върху себе си и бременността си. Затова не желае да издава никаква информация. Доскоро тя дори се опитваше да прикрива коремчето си, за да не личи в кой месец е. Но ударното напълняване направи излишна подобна мярка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *