Хормони! Синът на Деси Слава вилнее по чалготеките – задиря колежките на майка си!

desi-slava-sin-1

Пубертетът здраво тресе сина на Деси Слава – Майки. В момента фолк дивата е много заета с изявите си в „Като две капки вода“, а и едва смогва да ходи по участия.

И докато майка му блъска здраво, за да изкарва пари, 16- годишният Майки със страшна скорост ги пилее. Тийнейджърът е започнал да хойка по столичните чалготеки. Заради възрастта си, той официално няма право да влиза там след определен час, но в тайфата му винаги имало по някой пълнолетен, който да ги вкара в нощното заведение.

Майки вади завидно самочувствие заради името на майка си и дори си позволявал да закача колежките й, издават шокирани свидетели на изцепките му. Ученикът обичал да си поръчва песни на известната си родителка, като не пропускал да изтъкне чий син й.

desi-slava-sin

Колежките на Деси Слава с охота изпълнявали музикалните му желания, а и Майки не се скъпял откъм бакшиши. Малкият, като същински баровец, бутал банкноти на фолкаджийките. Но не забравял да ги помоли да го скатават.

Деси Слава се опита да вкара в правия пък единственото си дете, като го записа преди година и половина в елитна гимназия в Солун. Майки обаче едва издържал няколко седмици там и побързал да се прибере в България. Едва- едва завършил семестъра и майка му решила да го мъчи повече с учене.

Деси Слава не крие, че синът й е голям палавник и не му се заляга много над учебниците. Но иначе Майки е добряк и много се старае да не притеснява майка си.

Фолк певицата се надява, че поне синът й ще отиде да учи в САЩ висше образование. С баща му вече се уговорили, когато завърши гимназия, да се премести при него в Чикаго. Деси се надява, че макар години наред с татко му да не са контактували, той все пак ще успее да узапти бесния тийнейджър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *