Синът на Деси Слава- уникален сладур! – снимки + видео

desi-slava-1

Синът на Деси Слава направи трогателно обръщение към майка си. Майки за първи път се показа, вече като голямо момче, по телевизията.

15- годишният тийнейджър трябваше да напише писмо, което да прочете от изповедалнята на майка си. В посланието си Майки заяви, че се гордее, че има толкова силна майка като Деси Слава. Тийнейджърът й се извини, че понякога я ядосва, когато прави пакости.

desi-slava-sin

Деси Слава сподели в Биг Брадър, че се чувства виновна като майка, защото постоянно пътува и е пропуснала важни моменти от живота на сина си, като първия учебен ден и пр. Майки обаче я успокои, че разбира работата й и защо й се налага често да пътува. Момчето я защити, че се грижи толкова добре за него, че не усеща да му тежи честото й отсъствие от дома.

desi-slava-sin-1

Деси Слава се изненада, че 15- годишният й син си е облякъл риза. Майки срамежливо й отговори, че си я сложил, защото тя много ги харесва. Деси похвали и прическата му, а синът й я попита дали изглежда добре, защото се притеснявал да не се изложи пред цяла България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *