Силвия пак се гаври с Галена: Пее фалшиво – мъжът й наля пари в кариерата й

Скандалите между прашасалата певица Силвия и най- успешната й колежка за 2013  Галена продължават с пълна сила. Никой не може да разбере от къде се е насъбрал негативизмът у неособено известната фолкаджийка към по- младата й конкурентка, но според мнозина си е чиста доза завист. При това голяма доза.

galena-silviq

Силвия продължи с оплюването на Галена и в пресата. В свое интервю застаряващата певица хвърли тежки упреци върху „певицата на 2013“, че се е представила много зле на наградите на тв „Планета“, пише хотарена.нет.

В нощта, в която отнесе най- желаната награда във фолка, Галена пяла много фалшиво. Най- много се изложила обаче при дуета си с младока Фики, който успял да я засенчи с гласа си. Според Силвия, смядовката можела поне да си спести унижението, като пее на плейбек, но явно silviqдоста си е  повярвала.

Старшата пайнерка обаче не се задоволила само с порицаването на гласовите възможности на колежката си. Силвия заявила в свое интервю, че Галена не привлякла вниманието върху себе си с пеене, а с п*рно видеото си. После успяла да се задържи и да стигне до върха, благодарение на парите на мъжа си Галин.

Галена все още си мълчи по темата и не отвръща на заяждането на по- възрастната си колежка.

Галена и Фики. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/mSUxN3Ojxcw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *