Шведското гадже на Сани Алекса проговори за побоя! Ето какво разкри:

sani-aleksa-6

Шокиращ обрат претърпя скандалният случай с побоя над певицата Сани Алекса, за който тя обвини шведското си гадже.

Соченият за насилник на българката – Сами Кий Сверт, разкри своята версия за драматичните събития.

Шведът се оплакал в полицията и подал жалба, че е рекетиран от семейството на Александра за пари. Но дали това се е случило преди побоя или след това, не е известно.

Певицата пък не е пуснала лично жалбата си за упражненото насилие върху нея, а това е направил нейният брат. Защо така е постъпила, при положение, че се зарече да се оплаче от насилника си в полицията, не е ясно.

sani-aleksa-1

Шведът Сами пък е категоричен, че не е докосвал с пръст Александра във фаталния ден. Той твърди, че връзката им вече била пред приключване. Бил казал на певицата, че не я обича и не се съгласил тя да се върне в дома му. Отишли заедно на сватбата, но не като гаджета. Поне за него. Александра обаче все още не приемала раздялата им.

Тя се напила много. Извикали го да я изведе от заведението, защото създавала проблеми. Шведът твърди, че Сани Алекса по принцип пиела много. Това много пречило на връзката им. Според него, тя не може да си спомни какво точно се е случило. Затова го обвинила, че я пребил.

Полицията отишла при него в неделя. Шведът казва, че законите за насилие в страната му са много строги и дори да имало малко съмнение, че е посегнал, веднага щели да го арестуват. А фактът, че е на свобода, е достатъчно показателен.

Той твърди, че след края на разследването, истината за събитията ще излезе наяве и изненадата ще е огромна.

Гости на сватбата подкрепят версията на шведа. Александра се напила много и започнала да псува, когото й падне, най- вече жените. След като сватбата свършила, всички се отправили към изхода. Имало много стълби. Певицата едва си стояла на краката, а Сами се опитвал да я задържи. В даде момент обаче не успял да удържи клатушкането й и тя полетяла надолу. Щом паднала, започнала да вика.

Кой лъже и кой казва истината? Очаква се краят от разследването на полицията да изясни казуса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *