Шведът побойник продължава да преследва Сани Алекса! Ето какво разкри певицата:

sani-aleksa-6

Сани Алекса се прибра в България след преживения кошмар в Швеция. Звездата от Х- фактор разкри нова порция шокиращи подробности от връзката с насилника си Сами Кей.

Певицата призна, че след жестокия побой преди месец, той отново настоявал да се съберат. Непрекъснато й пишел с съобщения, че му липсва и иска да са заедно.

Сани Алекса призна, че се срамува, че му прощавала побоищата и тормоза, на които била подложена по време на цялата им връзка.

sani-aleksa-1

Шведът неведнъж се опитвал и да я души. Тя не за първи път попадала в болница заради тежките наранявания, които той й причинявал. Но все се надявала, че той ще се укроти и ще престане да я бие. Сега обаче съжалява, че в името на любовта, все прощавала.

Александра потърсила контакт с бивше гадже на насилника си, за да я помоли да свидетелства срещу него. Жената потвърдила, че той има проблеми с алкохола и когато се напиел, започвал да я ругае. Тя се заключвала в друга стая, за да не го слуша. Сани обаче все се опитвала да му отвърне и така ставала негова боксова круша.

Певицата е решена да стигне до съда и да го върне тъпкано на бившия си. Но и той не стои със скръстени ръце. Шведът Сами засипа Александра с обвинения – че го изнудвала за пари, че го преследвала, че била алкохоличка и пр. По този начин той се опитва да пречи на следствието. Певицата обаче е решена да доведе нещата до край и побойникът да си получи заслуженото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *