Щерката на Зуека не иска да го вижда

Девина вече рядко се усмихва, щом стане въпрос за баща й
Девина вече рядко се усмихва, щом стане въпрос за баща й

Господарят на ефира“ Васил Василев – Зуека отново ще става баща и стяга сватба с любимата си Анна Вичева, научихме от достоверни източници. Комикът и бременната Анна заминавали на средиземноморски круиз в деня на влюбените 14-и февруари. Режисьорката Анна, заради която Зуека напусна дългогодишната си спътница в живота и на сцената Нина Димитрова, била в 7-ия месец.

Зуека и Анна Вичева
Зуека и Анна Вичева

За 39-годишната Анна това ще е първо дете, но актьорът има 15-годишна дъщеря от 20-годишната си връзка с колежката си Нина. Осмокласничката в частното училище за танцово изкуство „Галина Уланова“ при Руския лицей в столицата е наследила артистичния нрав на родителите си, но мечтае за кариера на балерина. Девина първа разкри пред медиите извънбрачната афера на татко си. Преди 2 години дъщерята актьора изпрати гневно писмо до пресата, в което сподели огорчението си от изневярата на баща си. Девина сподели мръсотиите, които баща й си разменял по скайп с любовницата си. Момичето проявило любопитство и сменило паролата, за да използва скаипа на Зуека. Там намерила един-единствен контакт – на непозната, която се наричала Анна Вичева. Малката Девина разкри колко е огорчена от Зуека като баща. След като се изнесъл от дома им, актьорът й обещал, че всичко си е постарому. Уви, Зуека престанал да се интересува от дъщеря си, твърдеше самата тя. Актьорът, който заработва доста добре, плащал таксата за училището на детето, никога не забравял и издръжката, но се отчуждил от Девина.

„Не дойде за рождения ми ден, не дойде за юбилея на мама, нито за имения ден – не си е заслужавало“, изплака детето в писмото си. „Мога да ви разкрия още мръсни тайни около „великия“ Васил Василев – Зуека“, зарече се хлапето, но после изненадващо замлъкна, вероятно под натиска на семейството си. Вероятно майка й баща й са й забранили да вади кирливите им ризи пред медиите.

Точно когато страстите утихнали, а майка й най-после успяла да излезе от депресията покрай раздялата си със Зуека, появата на новото дете отново отворило старите рани на Девина и Нина. Бившата на комика побесняла, когато от колеги разбрала, че Зуека дори е купил къща в покрайнините на столицата заради новото си семейство.

Режисьорката била шокирана и от факта, че в продължение на 20 години бащата на дъщеря й не пожела да се ожени за нея, а сега тръби, че чака раждането на бебето, за да се венчае за любимата си Анна. Зуека планирал двамата да си кажат „да“ и пред Бога.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *