Щерката на Гала си хвана гадже, запозна го с мама – снимки

gala-dashteria

18- годишната дъщеря на Гала е станала истинска красавица. Мари се радва на голям наплив от ухажори, но сърцето й вече е заето. Щерката на Гала вече си има сериозен приятел, който е запознала със семейството си.

Водещата на „На кафе“, дъщеря й Мари и приятелят й бяха снимани да правят коледни покупки в столичен мол. Явно Гала добре се разбира с избраника на щерка си, защото изглежда много щастлива в компанията на младата двойка.

Мари с гаджето си, който я взима от дома й
Мари с гаджето си, който я взима от дома й

Тв звездата не веднъж е споделя, че много й тежи, че нямала достатъчно време за дъщеря си през годините. Водещата горчиво разкрива, че не е присъствала на нито един неин учебен ден, заради работата си. Гала обаче винаги се е стремила да бъде строг родител и е изисквала от детето си да се учи добре.

Водещата на „На кафе“ не пускала дъщеря си дори на дискотека, преди да навърши пълнолетие. А дори след това трудно се съгласила и то само при условие, че баща й ще я наблюдава от някой ъгъл. Единствените вечерни излизания на младото момиче, преди да стане на 18, винаги са били в компанията на майка й.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *