Шокиращата Истина! Смъртта на Годеника й поболя Надя от „Елит“! Виж Тук:

nadia-elit

Жестока трагедия съсипва Надя от „Елит“. Анорексичният вид на бившата тв водеща се дължи на психологическа травма след загуба на любим човек.

Годеникът на Надя Иванова починал буквално в ръцете й. Йоло, наследник на богат наш финансист, и бившата водеща на „Елит“ планирали да вдигат сватба.

Годеникът на Надя претърпял тежка катастрофа. Лекарите го предупредили, че не трябва да натоварва тялото си. Вместо това обаче, когато се върнал към ежедневието си, продължил с фитнес заниманията си. Тренирал по два часа на ден, при това основно с тежести.

Започнал да получава болки в гърдите, но не им обърнал внимание. Една нощ обаче събудил Надя заради силни болки в десния крак, където имал образувани съсиреци след катастрофата. Тв водещата извикала линейка, но Йоло издъхнал в болницата от белодробна емболия.

nadia-elit-1

Семейството на годеника на Надя й скочило и започнало да я обвинява, че не е реагирала достатъчно бързо и не направила достатъчно, за да го спаси. Обвинявали я също, че заради нея той злоупотребявал с алкохола, както и с друг вид стимуланти.

Близките на Надя обаче са категорични, че въпреки честите им караници, се обичали много и планирали да се оженят.

След трагедията бившата водеща от БНТ изпаднала в тежка депресия и дълго време била на успокоителни. Надя спряла да се храни, заради което изглежда толкова слаба в момента. Приятелите, както и бившият й годеник Андрей Арнаудов, я убедили, че е добре да започне на чисто с участието си във Вип Брадър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *