Защо Мариан Вълев напусна „Под прикритие“ ?

Мариан Вълев хвърли в потрес екипа на „Под прикритие“ с изявлението си, че напуска сериала. Сензационната новина слисала режисьора Митьовски и продецунтите, тъй като подобен въпрос изобщо не бил обсъждан с актьора.

marian-vulev

Вълев заяви часове преди финала на сезон 4 в студиото на Карбовски, че повече не иска да го свързват с екранния му герой Куката. Каква точно е причината за внезапното решение на актьора – можем само да гадаем.

Една от версиите е, че след слабата си изява като ко-сценарист на кримката, Вълев бил отстранен от екипа, който пише историята. Актьорът бил много разочарован, защото бил убеден, че идеите му са добри, а са останали недооценени.

Още в началото на сезона, сериалът беше нападнат заради прекаляването с грубия език. Като виновник за възмутителния речник на героите беше сочен именно Мариан Вълев. Дали хулите по негов адрес като сценарист, далиvulev-baharov умора от образа на Куката или творческа депресия, доведоха до внезапното решение на любимия актьор да излезе от „Под прикритие“. Шефовете му все още не са направили официално изявление, а и не е ясно дали ще има нов сезон. Незнайно откъде се появиха слухове, че рейтингът на сериала ударил дъното, но това беше опровергано от Севда Шишманова. Нещо повече. Сезон 4 е най- гледаният от началото на криминалната поредица.

Другата версия за шокиращото оттегляне на Вълев е идеята му да направи собствен сериал. Дали е бил примамен от конкурентна медия, не е още ясно, но най- вероятно заподозрените са ТВ 7. Мариан Вълев заедно с Жени Калканджиева и Карбовски обикалят страната в търсене на нови лица за сериали, реклами, клипове и прочие. Точната цел обаче не е ясна.

Мариан Вълев за края на Куката. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dQrT-skGDMs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *