Шок за Калин Врачански! Голямата му любов е бременна от друг

silvia-petkova-vrachanski

Първото си дете очаква голямата любов на актьора Калин Врачански – колежката му Силвия Петкова. Актрисата, която участва в петия сезон на „Под прикритие“, вече е в четвъртия месец.

Бащата на бебето е един от режисьорите на култовата бг кримка – Зоран Петровски. Силвия Петкова и макенодецът живеят под един покрив близо година. Заради връзката им, веднага тръгнаха клюки, че македонският режисьор е уредил гаджето си с ролята в „Под прикритие“.

silvia-petkova-pod-prikritie

Независимо от дали е истина или не, през последните години кариерата на Силвия Петкова е в подем, като тя има роля в почти всеки нов български игрален филм.

За актрисата за първи се чу преди години, след успеха на бившето й гадже Калин Врачански в „Стъклен дом“. Тогава Силвия тъкмо беше завършила НАТФИЗ. Днес 280 годишната актриса вече се радва на успешна кариера, а и скоро ще стане майка.

Бившият й възлюбен Калин Врачански обаче е категоричен, че никога няма да създаде семейство. Актьорът е сигурен, че този живот не е за него и предпочита да живее сам.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *