Шок! Ваня Цветкова на косъм от смъртта! Състоянието й е много тежко!

vania-tsvetkova

Тежък инцидент едва не отне живота на актрисата Ваня Цветкова! В момента кино и тв звездата е в инвалидна количка и не е ясно кога отново ще проходи.

Звездата от „Комбина“ едва не загинала при инцидент в собствения си дом. Ваня Цветкова се хлъзнала по стълбите в собствения си дом, докато вършела обичайните си домакински задачи. Полетяла от втория етаж.
Синът й я открил в безсъзнание и веднага извикал линейка.

Травмите са изключително сериозни. Актрисата е със счупен таз, а на нейната възраст – 59 години, възстановяването на тази част от тялото е изключително трудно и отнема много време.

vania-tsvetkova-1

Засега Цветкова е прикована в инвалидна количка. Но не губи вяра, че все някога ще проходи, а може би и отново ще се снима в киното. Актрисата възнамерява да уплътни времето си с четене на книги, тъй като няма какво друго да върши, заради състоянието си.

Ваня Цветкова живее още от началото на демокрацията в САЩ, където отгледа сина си Павел. Дълги години кино звездата от 80- те не припарваше в България.

Но през 2011 г. се завърна у нас за участие в сериала „7 часа разлика“ в една от главните роли.
Веднага след това се снима в още една родна поредица – „Фамилията“, която обаче не пожъна голям успех. След това обаче ангажиментите й в България секнаха и Ваня Цветкова отново се върна трайно в САЩ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *