Шок! Тодор Славков си сваля гащите на пияна глава, Катето Евро в истерия – иска да излиза

Тотална вакханалия настана в къщата на Биг Брадър. Пияният Тодор Славков подлуди всички съквартиранти, а Катето Евро изпадна в истерия и поиска да напусне къщата.

todor-slavkov

Малък Тошко е известен с бохемското поведение – винаги доволно почерпен и ръсещ забавни шеги. До снощи никой не му се сърдеше, дори когато минава границите на търпимото. Но откакто е в къщата, е трудно да се каже дали има поне един ден, в който да не е пиян.

Съквартирантите толерираха пиянството му, защото го намираха за симпатично. Но когато осъзнаха, че Славков има сериозен проблем с алкохола, вече на никой не му беше забавно. Още по- малко, когато заради опиянението му започнаха да губят мисия след мисия и се налага да гладуват.

Първите мерки, които се опитаха да вземат, е да крият бутилките с алкохол. Планът им обаче пропадна заради Петя Буюклиева, която реши, че така ще предпази Тошко от подобна несправедливост. Гласовитата певица дори показа на Татовия внук къде се крие последната бутилка, защото не било честно другите да пият, без да споделят с него.

kateto-evro

Втората стъпка беше никой да не пие заедно с него, а всички да си сипват тайно, за да него насърчават. Този план обаче не проработи, защото Тошко няма нужда от другар по чашка, за да се налива.

При поредния ден, в който Славков започна да се налива от сутринта, вече имаше и жертва на волното му пиянство – близката му приятелка Катето Евро. Синът на Иван Славков си позволяваше цял ден да я щипе по цялото тяло, а за капак – започна и да си сваля гащите, за да й покаже съдържанието им.

Нервите на Катето не издържаха и тя дори се опита да го удари с дръжката на метлата. Актрисата заяви, че повече няма да му е приятелка и не желае нито да го чува, нито да го вижда. Избухна в сълзи и заяви, че не иска повече да стои под един покрив с него.

Тошко Славков в действие. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Тодор Славков си сваля гащите на пияна глава, Катето Евро в истерия – иска да излиза"

  1. Corine   04.11.2021 at 20:00

    Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with
    hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of
    hard work due to no backup. Do you have any methods to prevent hackers?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *