Шок! Тежка болест мори Дара! Певицата е на ръба!

dara-7

Младата певица Дара направи шокиращи разкрития за здравето си. Тийн сензацията се оплака, че все още се възстановява от тежко боледуване.

Звездата от Х фактор отслабнала драстично от болестта. Но дори след като изпила сума ти антибиотици и уж се била възстановила, все още не се чувства физически добре. Дара разкри, че получава ненадейни припадъци или изведнъж вдига висока температура.

Заради натоварения си график, нямала достатъчно време за почивка. Младата певица не искала да изпуска нито един ангажимент. Въпреки че по този начин вреди на здравето си. Дара признава, че и психически едва издържа заради здравословните си проблеми.

dara-2

Но здраво стиска зъби, за да може да си върши работата. Малката поп дива, която тази година завърши училище, усилено събира пари, за да си купи собствено жилище в София.

Дара няма намерение да записва висше образование, тъй като едва- едва успя да изкара гимназията. Тя дори мислеше, че няма да може да завърши училище, тъй като нямаше време за уроци през последните две години, откакто стана известна. Решила е да отдаде изцяло на музикалната си кариера и да се възползва от славата, за да подсигури бъдещето си.

Въпреки че изглежда голям шемет, Дара добре си прави сметката и се старае да пести каквото може от хонорарите си.

Певицата признава, че заради работата си, няма време да си хване дори гадже. Тя не крие, че бързо й доскучава и затова сменя момчетата като носни кърпички.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *