Шок! Светлана Василева плаши женен любовник със самоубийство!

svetlana-vasileva-2

Светлана Василена била на ръба на нервна криза заради любовен триъгълник, който самата тя забъркала.

Доскоро плеймейтката въртеше любов с женен бизнесмен, който се казва Антон. Той обаче я спипал да му слага рога с друг мъж. Щом научил грозната истина, жененият любовник решил да зареже Светлана. Златотърсачката обаче не искала да изгуби толкова щедър спонсор и стигнала дотам да го плаши, че ще сложи край на живота си, ако той я остави.

Светлана Василева била много доволна от връзката си с женения мъж. Бизнесменът я глезил като принцеса и изпълнявал всеки неин каприз, за да е доволна и да не говори за отношенията им. На плеймейтката пък изобщо не й пукало, че богаташът е женен, защото пръскал крупни суми по нея.

Но тъй като не й бил официално гадже, тя решила, че може да прави каквото си иска. Затова, забила поредния баровец, от когото също източила доста финансови благинки. Коронният номер на златотърсачката бил да се оплаква, че няма какво да яде, не може да си плати сметките и пр. След като събуди съжалението на богаташа, започвала да му цоца парите, издават запознати.

Жененият бизнесмен трудно се откопчил от лапите на държанката си. Светлана Василева му разказала играта със заплахи, че ще се самоубие, а също и че ще разкаже на жена му за връзката им.

В крайна сметка, и тримата, замесени в любовния триъгълник, оцелели. Плеймейтката била шута и на двамата си любовници.

Не след дълго обаче си хванала нов спонсор. Той до толкова хлътнал по фаталната блондинка, че дори й подарил „Порше Кайен“. Светлана пък засега се е кротнала с него и не е тръгнала по чужди мъже.

Светлана отдавна се оплаква, че заради скандалния си имидж не може да си намери съпруг, защото много искала семейство и деца. Но с това си поведение и отношение към мъжете, едва ли скоро ще й сбъдне голямата мечта, коментират запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *