Шок! Соня Колтуклиева: Болна съм от рак! Спирам с журналистиката!

sonia-koltuklieva-5

Соня Колтуклиева направи драматични признания за здравето и живота си. Журналистката разкри, че преди година й е поставена диагноза рак на щитовидната жлеза.

Колтуклиева призна, че диагнозата силно я е изплашила. Дори не отишла на второ лекарско мнение. Журналистката заяви, че всеки ден й е като подарък. Соня Колтуклиева смята, че именно професията й е причината за страшната диагнозата.

Соня Колтуклиева разкри, че прекратява журналистическата си кариера. Решила е да направи своя фондация и да помага на младите хора да започнат свой бизнес.

sonia-koltuklieva-6
Червенкова успокоява Соня Колтуклиева

Журналистката изживя своя катарзис в шоуто, след като беше отритната от абсолютно всички съквартиранти. Ваня Червенкова, основният й враг, първа й подаде ръка и й даде ценни съвети какво да промени в себе си. Думите на бизнесдамата отприщиха неподозирани емоции в Соня Колтуклиева.

Когато си легна, журналистката се разплака. Колтуклиева призна пред Червенкова, че плаче за първи път от 25 – 30 години, откакто се е захванала с професията си. Журналистката призна, че винаги се е очаквало от нея да бъде силна, борбена и да побеждава. Затова не си позволява лукса да се отдава на сълзи през годините.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Соня Колтуклиева: Болна съм от рак! Спирам с журналистиката!"

  1. minecraft games   25.09.2019 at 5:52

    I every time spent my half an hour to read this weblog’s posts every
    day along with a mug of coffee.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *